This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free shipping on all orders

Refund policy

Motsvarade inte varan dina förväntningar, eller vill du byta storlek eller färg?

Här hittar du information om hur du gör en retur och vad som händer när du har skickat en retur eller gjort ett byte. Du har 14 dagar på dig att bestämma dig för om du önskar behålla dina produkter, räknat från dagen då du tog emot paketet.

Klicka här för att begära en retursedel.

Så här gör du en retur:

1. Kontakta oss på info@dennismaglic.com. Ange RETUR i ämnesraden och informera oss om ditt ordernummer samt vilken/vilka produkter du önskar returnera. 

2. Ett separat mejl från oss skickas ut med retursedel samt returinstruktioner.

(Inte mottagit något mejl i inkorgen? Vänligen kika i skräpposten.) 

3. Gå till ditt närmsta Postnord postombud för att lämna in returen. Säkerställ att returadressen är som nedan:

Dennis M AB

Box 48

711 21 Lindesberg

Sverige

När vi tagit emot och registrerat dina returnerade varor så kommer vi att informera dig om detta via e-post. Vi kommer sedan att betala tillbaka pengarna till dig om du redan betalat, minus kostnaden för returfrakt som är på 69 kr. Har du valt fakturabetalning och gjort din retur i tid behöver du endast betala 69 kr som avser returfrakten. Om du är osäker på om din retur kommer in i tid till oss kan du kontakta oss på info@dennismaglic.com. 

Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram tills vi har tagit emot- och registrerat den. Spara alltid ditt inlämningskvitto. Det kan ta upp till 14 dagar för returpaketet att komma fram till oss och behandlas på vårt lager. För att Du ska kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i nyskick, i originalförpackning med ev. lappar och etiketter intakta och fästa vid plagget.

(Vi tar ej emot returer på underkläder och skönhetsartiklar av hygieniska skäl samt Mystery Bag.)

 Vanliga frågor

Vi erbjuder gratis byten på alla beställningar! Maila oss på info@dennismaglic.com om du behöver göra ett byte så besvarar vi ditt mail inom 48 timmar.

Jag ska göra en retur och undrar om jag måste betala min faktura?

- Har du gjort ett köp mot faktura och ska göra en retur på hela din order så ska du endast betala 69 kr på fakturan, det avser kostnaden för returfrakten. Vi krediterar (tar bort) de produkter du skickar tillbaka från fakturan så fort vi tar emot din retur. Om ditt förfallodatum börjar närma sig och du är orolig för att vi inte ska hinna registrera din retur innan fakturan förfaller kan du pausa din faktura via Klarna på telefon 08 120 120 10.

Jag har beställt flera varor och vill returnera en del av min beställning. Hur ska jag göra med fakturan?

Du ska betala för det som du behåller på den fakturan du fått, innan den förfaller. Det kommer inte ut en ny faktura. När vi tar emot din retur stryker vi de returnerade varorna från fakturan.

Jag har redan betalat direkt vid beställning. Jag vill nu göra en retur och undrar hur lång tid det tar att få tillbaka sina pengar?

Från det datum som vi tar emot din retur så tar det ca. 7 dagar för din återbetalning att nå dig. Observera att det i perioder med hög belastning kan dröja upp till 4 veckor för oss att hantera din retur. Återbetalningen sköts av Klarna och för detaljer om hur återbetalningen går till eller frågor om betalning och återbetalning kan du kontakta Klarna på telefon 08 120 120 10.

Information gällande din ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Varan ska skickas i retur till oss så fort som möjligt, och du som kund har som ansvar att se till att returen inkommit till oss senast 14 dagar räknat från det datum du meddelade oss om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i ev. originalkartong.

Vi har en retursedel som du alltid ska skicka med din retur och denna retursedel kan du själv ta fram när du är inloggad. Vi vill även informera om att Konsumentverket har tagit fram en egen ångerblankett som du också kan använda när du vill ångra ett avtal. Du hittar deras ångerblankett här

Vi kan av hygieniska skäl inte ta emot retur av skönhetsprodukter samt icke-plomberade bikinis och underkläder.

Byte

Om du skulle vilja byta din vara till annan storlek eller färg returnerar du bara den oönskade varan och gör en ny beställning på den varan du önskar få istället. Vi erbjuder dig gratis retur på din första beställning om du väljer att byta till samma vara i annan storlek eller en helt ny vara till samma eller högre värde som din första beställning!

Cart

No more products available for purchase

Your Cart is Empty